EGE Shop Build   EGE POS   EGE Computers   EGE Toner
 
networks_btn1   networks_btn2   networks_btn3   networks_btn4   networks_btn5
EGE Group
 
Начало   За нас   Партньори   За фирми   Контакти   GDPR  
 

EGE TonerEGE Toner е най-новата търговска марка на "ЕГЕ ГРУП" ООД, усъвършенстваща се в презареждане и рециклиране на тонер касети за лазерни принтери, зареждане на мастилени глави за мастиленоструйни принтери, предлагане на оригинални и съвместими консумативи.

В условията на динамично променящ се, пълен с предизвикателства и възможности пазар, EGE Toner устремено изгражда своята мрежа от офиси в цялата страна. Към настоящия момент има пет представителства в градовете София, Шумен, Варна, Търговище и Разград.

   
 
    Доставка и продажба на висококачествено ИТ оборудване и софтуер от водещи световни производители.
В партньорство със световноизвестни и утвърдени производители като Canon Inc., Hewlett-Packard Company (HP), Xerox Corporation, Seiko Epson Corporation, Lexmark International, Inc., Brother Industries, Ltd., Samsung Group, Kyocera Corporation и редица други, EGE Toner предла качествени технически и функционални решения, подкрепени от перфектен монтаж и сервизно обслужване от висококвалифицирани специалисти.

В EGE Toner работи екип от млади и доказани професионалисти, отворени към новости и предизвикателства. Това са позитивни и отговорни личности, които вярват, че няма граници а само предизвикателства.

 
 
 
Начало
За нас
Партньори
За фирми
Контакти
    EGE Shop Build
EGE POS
EGE Computers
EGE Toner
  EGE Group
София
ж.к Младост 4 бл. 460 A
Комплекс
City of Fountains
+359(0)24164121
+359(0)894103910
sales@egegroup.eu
  Шумен
бул. Ришки проход 20
+359(0)54892070
+359(0)899121010
office@egegroup.eu