EGE Shop Build   EGE POS   EGE Computers   EGE Toner
 
networks_btn1   networks_btn2   networks_btn3   networks_btn4   networks_btn5
EGE Group
 
Начало   За нас   Партньори   За фирми   Контакти   GDPR  
 

EGE Shop BuildEGE Shop Build предлага цялостни решения в областта на търговското обзавеждане, хладилната и климатична техника. Фирмата е специализирана в оборудването и дизайна на хранителни магазини, супермаркети, хипермаркети, сладкарници, ресторанти и магазини за нехранителни стоки.

EGE Shop Build има солиден опит в изграждането и реализирането на малки, средни и големи търговски обекти. Реализираните обекти се отличават с единство на естетика и функционалност, креативни дизайнерски и функционални пространствени решения.

   
 
    Бъдещето в търговията на дребно.
Като част от "ЕГЕ ГРУП" ООД, екипа на EGE Shop Build има уникалната възможност да изпробва и тества най-новите и авангардни приложения в облстта на търговското обзавеждане, директно в супермаркетите на "ЕГЕ ГРУП". Това са обекти тип "магазин на бъдещето" (FutureShop), в които може да се видят и изпробват най-новите технологични концепции в търговията на дребно. Много от тестваните приложения, вече се използват в реализирани от EGE Shop Build обекти. Това са каси, стелажи, витрини, мобилни терминали, електронни везни, баркод скенири, както и редица други продукти от най-ново поколение.
 
    Решения в областта на търговското обзавеждане.
В партньорство със световноизвестни и утвърдени производители като Arneg Group, INCOLD S.p.A., INTRAC SPA, Oscartielle S.p.a., DE RIGO Refrigeration s.r.l. и редица други, EGE Shop Build предла качествени технически и функционални решения, подкрепени от перфектен монтаж и сервизно обслужване от висококвалифицирани специалисти.
Разнообразният асортимент от продукти включва хладилни витрини, неутрални витрини, топли витрини, хладилни шкафове, стелажи, контролни и касови системи, кошници и колички, входно-изходни системи, контейнери, врати, хладилни камери, аксесоари и неутрално оборудване за нехранителни магазини. Това са висококачествени артикули на известни и уважавани марки, които помагат на клиентите да изградят и повишат ефективността, производителността, сигурността и надеждността на своя бизнес.
EGE Shop Build залага на богатото разнообразие, качеството, близкия контакт с клиентите и популяризирането на уникални артикули, които рядко може да се открият на друго място.
 
    Увеличаване на търговската ефективност.

Прилагането на иновации, които да направят пазаруването по-удобно за потребителите и същевременно да допренесат за увеличаване на търговската ефективност е ключов момент при изграждането на един търговски обект. Иновативните технологии са решаващ фактор в конкуренцията. Те повишават ефективността на управление и позволяват предлагането на персонализирани услуги на потребителите.

Усилията на EGE Shop Build са ориентирани към нуждите на клиентите чрез създаването на функционални обекти с привлекателна и приятна среда, която да стимулира потребителското потребление.

 
 
 
Начало
За нас
Партньори
За фирми
Контакти
    EGE Shop Build
EGE POS
EGE Computers
EGE Toner
  EGE Group
София
ж.к Младост 4 бл. 460 A
Комплекс
City of Fountains
+359(0)24164121
+359(0)894103910
sales@egegroup.eu
  Шумен
бул. Ришки проход 20
+359(0)54892070
+359(0)899121010
office@egegroup.eu